fbpx
Четврта седница на Главен штаб за управување со кризи при ЦУК, од прогласувањето кризна состојба, преку видеоконференциска интернет врска

Четврта седница на Главен штаб за управување со кризи при ЦУК, од прогласувањето кризна состојба, преку видеоконференциска интернет врска

Денеска, во Центарот за управување со кризи, (понеделник, 27.11.2020 година), од 13:30 часот  е планирано да се одржи седница на Главниот штаб за управување со кризи при ЦУК, којшто е оперативно стручно тело што раководи со активностите за превенција и справување...

Информации за Кризната состојба

Информации за Кризната состојба

Основни информации Владата на Република Северна Македонија на 23-та седница одржана на 20.11.2020 година, донесе Одлука за постоење на кризна состојба на територијата на Република Северна Македонија во траење од 30 дена, заради заштита на јавното здравје во услови на...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица