fbpx
Регистрирани се 511 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 316.729 – Оздравени се 264 пациенти – Пријавени се две починати лица

Регистрирани се 511 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 316.729 – Оздравени се 264 пациенти – Пријавени се две починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.489 тестови, а регистрирани се нови 511 случаи на КОВИД-19: Скопје – 276, Куманово, Кавадaрци и Охрид – по 27, Велес – 23, Битола – 22,...

Регистрирани се 520 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 316.219 – Оздравени се 463 пациенти – Пријавени се четири починати лица

Регистрирани се 520 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 316.219 – Оздравени се 463 пациенти – Пријавени се четири починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 08.07 до 10.07.2022): Направени се 1.869 тестови, а регистрирани се 520 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 314, Битола – 35, Тетово – 23, Куманово –...

Регистрирани се 355 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 315.402 – Оздравени се 145 пациенти – Пријавени се две починати лица

Регистрирани се 355 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 315.402 – Оздравени се 145 пациенти – Пријавени се две починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.129 тестови, а регистрирани се нови 355 случаи на КОВИД-19: Скопје – 156, Охрид – 32, Битола – 29, Кавадарци – 28, Куманово – 19, Велес...

Регистрирани се 266 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 315.060 – Оздравени се 119 пациенти – Нема починати лица

Регистрирани се 266 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 315.060 – Оздравени се 119 пациенти – Нема починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 953 тестови, а регистрирани се нови 266 случаи на КОВИД-19: Скопје – 168, Куманово – 17, Битола – 14, Тетово – 12, Прилеп и Штип – по 9,...

Регистрирани се 293 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.794 – Оздравени се 102 пациенти – Нема пријавен починато лице

Регистрирани се 293 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.794 – Оздравени се 102 пациенти – Нема пријавен починато лице

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.254 тестови, а регистрирани се нови 293 случаи на КОВИД-19: Скопје – 157, Куманово и Битола – по 19, Охрид – 18, Тетово и Велес – по...

Регистрирани се 290 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.501 – Оздравени се 250 пациенти – Нема починати лица

Регистрирани се 290 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.501 – Оздравени се 250 пациенти – Нема починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 01.07 до 03.07.2022): Направени се 1.695 тестови, а регистрирани се 290 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 186, Охрид – 18, Битола – 14, Прилеп – 9,...

Регистрирани се 193 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.211 – Оздравени се 97 пациенти – Пријавени се две починати лица

Регистрирани се 193 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.211 – Оздравени се 97 пациенти – Пријавени се две починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 894 тестови, а регистрирани се 193 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 109, Битола – 17, Куманово – 15, Кавадарци – 11, Велес – 7, Гостивар...

Во последните 24 часа регистрирани се 163 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.018 – Оздравени се 110 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Во последните 24 часа регистрирани се 163 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 314.018 – Оздравени се 110 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 922 тестови, а регистрирани се 163 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 85, Охрид – 15, Битола – 12, Прилеп и Велес – по 9, Куманово – 8,...

Регистрирани се 148 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со  изнесува 313.856 – Оздравени се 45 пациенти – Пријавено е едно починато лице

Регистрирани се 148 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 313.856 – Оздравени се 45 пациенти – Пријавено е едно починато лице

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.261 тестови, а регистрирани се 148 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 93, Битола – 11, Куманово – 9, Прилеп – 6, Кавадарци и Кочани – по...

Во последните 24 часа регистрирани се 168 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 313.708 – Оздравени се 90 пациенти – Нема починати лица

Во последните 24 часа регистрирани се 168 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 313.708 – Оздравени се 90 пациенти – Нема починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.101 тестови, а регистрирани се 168 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 91, Битола – 12, Кавадарци, Тетово и Охрид – по 10, Велес – 9,...

Регистрирани се 180 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 313.540 – Оздравени се 153 пациенти – Нема починати лица

Регистрирани се 180 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 313.540 – Оздравени се 153 пациенти – Нема починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 24.06 до 26.06.2022): Направени се 2.880 тестови, а регистрирани се 180 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 118, Охрид – 12, Кавадарци – 8, Тетово –...

Денес се регистрирани 108 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 313.360 – Оздравени се 88 пациенти – Нема пријавени починати лица

Денес се регистрирани 108 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 313.360 – Оздравени се 88 пациенти – Нема пријавени починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 723 тестови, а регистрирани се 108 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 75, Битола – 7, Куманово – 6, Прилеп и Кавадарци – по 4, Струмица –...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица