fbpx
Денес се регистрирани 1.375 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 228.540 – Оздравени се 217 пациенти – Пријавени се 2 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 1.375 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 228.540 – Оздравени се 217 пациенти – Пријавени се 2 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 7.188 тестирања, а регистрирани се 1.375 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 852, Битола – 135, Прилеп – 70, Куманово и Кавадарци – по 38,...

Денес се регистрирани 1.197 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 227.168 – Оздравен е 331 пациент – Пријавени се 12 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 1.197 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 227.168 – Оздравен е 331 пациент – Пријавени се 12 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 7.483 тестирања, а регистрирани се 1.197 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 766, Битола – 94, Прилеп – 56, Кавадарци – 38, Велес – 31,...

Денес се регистрирани 242 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 225.972 – Оздравени се 247 пациенти – Пријавени се 6 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.561 тестирања, а регистрирани се 242 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 173, Прилеп – 12, Битола – 10, Кавадарци – 9, Куманово – 6,...

Денес се регистрирани 246 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 225.730 – Оздравени се 547 пациенти – Пријавени се 3 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 246 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 225.730 – Оздравени се 547 пациенти – Пријавени се 3 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 4.072 тестирања, а регистрирани се 246 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 145, Струмица – 16, Прилеп – 14, Штип, Охрид и Битола – по 12,...

Денес се регистрирани 435 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 225.484 – Оздравени се 534 пациенти – Пријавени се 6 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 435 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 225.484 – Оздравени се 534 пациенти – Пријавени се 6 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 6.651 тестирање, а регистрирани се 435 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 214, Битола – 36, Охрид – 25, Прилеп – 21, Кавадарци – 17,...

Денес се регистрирани 542 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 225.049 – Оздравени се 298 пациенти – Пријавени се 7 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 542 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 225.049 – Оздравени се 298 пациенти – Пријавени се 7 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 5.990 тестирања, а регистрирани се 542 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 280, Битола – 52, Охрид – 32, Кавадарци – 31, Прилеп – 28,...

67% од новите случаи со КОВИД-19 се невакцинирани

67% од новите случаи со КОВИД-19 се невакцинирани

Министерството за здравство ја објавува анализата на вакцинирани, од позитивни случаи со КОВИД-19, во период од 6 август заклучно со 30 декември. За вакцинирани се сметаат лицата кои се вакцинирани со две дози и поминале најмалку 14 дена од примање на втора доза...

Денес се регистрирани 373 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 224.507 – Оздравени се 320 пациенти – Пријавени се 12 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 373 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 224.507 – Оздравени се 320 пациенти – Пријавени се 12 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 5.489 тестирања, а регистрирани се 373 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 196, Битола – 36, Охрид – 20, Кавадарци – 18, Прилеп – 17,...

Денес се регистрирани 396 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со  изнесува 224.134 – Оздравени се 207 пациенти – Пријавени се 14 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 396 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 224.134 – Оздравени се 207 пациенти – Пријавени се 14 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 396 нови лабораториски позитивни случаи на SARS CoV-2, со што вкупната бројка на дијагностицирани лица со КОВИД-19 изнесува 224.134 - Оздравени се 207 пациенти – пријавени се 14 починати лица во изминативе 24 часа. Министерството за здравство...

Денес се регистрирани 409 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 223.739 – Оздравени се 289 пациенти – Пријавени се 9 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 409 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 223.739 – Оздравени се 289 пациенти – Пријавени се 9 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 4.751 тестирања, а регистрирани се 409 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 218, Прилеп – 37, Битола – 32, Кавадарци – 19, Велес – 18,...

Денес се регистрирани 119 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 223.330 – Оздравени се 257 пациенти – Пријавени се 3 починати лица изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 119 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 223.330 – Оздравени се 257 пациенти – Пријавени се 3 починати лица изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 2.324 тестирања, а регистрирани се 119 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 87, Битола – 7, Кавадарци – 6, Куманово – 4, Прилеп – 3, Свети...

Денес се регистрирани 280 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 223.211 – Оздравени се 156 пациенти – Пријавени се 10 починати лица

Денес се регистрирани 280 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 223.211 – Оздравени се 156 пациенти – Пријавени се 10 починати лица

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.929 тестирања, а регистрирани се 280 новислучаи на КОВИД-19:Скопје – 137, Прилеп – 24, Охрид – 18, Битола и Штип – по 15, Кавадарци –...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица