fbpx
Денеска се регистрирани 63 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88992, оздравени се 176 пациенти – починати се 13 лицa

Денеска се регистрирани 63 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88992, оздравени се 176 пациенти – починати се 13 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 529 тестирања, а регистрирани се 63 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-42, Куманово-3, Тетово-2, Прилеп-2, Гостивар-1, Штип-1, Битола-1, Велес-2, Охрид-1, Струмица-2, Кавадарци-1,...

Денеска се регистрирани 190 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88938, оздравени се 2009 пациенти – починати се 6 лицa

Денеска се регистрирани 190 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88938, оздравени се 2009 пациенти – починати се 6 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1530 тестирања, а регистрирани се 190 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-71, Куманово-19, Тетово-6, Прилеп-12, Гостивар-3, Штип-6, Битола-1, Велес-6, Охрид-5, Струмица-6, Кавадарци-8,...

Денеска се регистрирани 361 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88749, оздравени се 2116 пациенти – починати се 14 лицa

Денеска се регистрирани 361 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88749, оздравени се 2116 пациенти – починати се 14 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2176 тестирања, а регистрирани се 361 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-164, Куманово-17, Тетово-12, Прилеп-15, Гостивар-16, Штип-8, Битола-4, Велес-16, Охрид-13, Струмица-9, Кавадарци-8,...

Денеска се регистрирани 403 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88389, оздравени се 339 пациенти – починати се 10 лицa

Денеска се регистрирани 403 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 88389, оздравени се 339 пациенти – починати се 10 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2118 тестирања, а регистрирани се 403 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје-165, Куманово-30, Дебар-9, Штип-4, Прилеп-10, Тетово-14, Струга-11, Велес-25, Битола-10, Охрид-19, Кавадарци-22,...

Денеска се регистрирани 396 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 87986, оздравени се 442 пациенти – починати се 15 лицa

Денеска се регистрирани 396 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 87986, оздравени се 442 пациенти – починати се 15 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2192 тестирања, а регистрирани се 396 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје-198, Куманово-12, Штип-12, Прилеп-14, Тетово-18, Струга-9, Велес-13, Битола-14, Охрид-11, Кавадарци-13, Гостивар-7,...

Денеска се регистрирани 477 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 87590, оздравени се 331 пациенти – починати се 10 лицa

Денеска се регистрирани 477 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 87590, оздравени се 331 пациенти – починати се 10 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2543 тестирања, а регистрирани се 477 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-221, Куманово-27, Дебар-1, Штип-13, Прилеп-24, Тетово-12, Струга-3, Велес-7, Битола-15, Охрид-17, Кавадарци-20,...

Денеска се регистрирани 520 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 87117, оздравени се 372 пациенти – починати се 12 лицa

Денеска се регистрирани 520 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 87117, оздравени се 372 пациенти – починати се 12 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 3023 тестирања, а регистрирани се 520 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-231, Куманово-22, Дебар-11, Штип-10, Прилеп-9, Тетово-23, Струга-9, Велес-20, Битола-10, Охрид-22, Кавадарци-28,...

Денеска се регистрирани 104 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 86597, оздравени се 539 пациенти – починати се 13 лицa

Денеска се регистрирани 104 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 86597, оздравени се 539 пациенти – починати се 13 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 918 тестирања, а регистрирани се 104 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје-53, Куманово-8, Штип-2, Прилеп-13, Тетово-3, Струга-1, Битола-1, Кавадарци-2, Гостивар-1, Гевгелија-1, Крива...

Денеска се регистрирани 345 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 86494 Оздравени се 289 пациенти – починати се 8 лицa

Денеска се регистрирани 345 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 86494 Оздравени се 289 пациенти – починати се 8 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2455 тестирања, а регистрирани се 345 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-129, Куманово-21, Дебар-9, Штип-12, Прилеп-26, Тетово-10, Струга-8, Велес-13, Битола-6, Охрид-23, Кавадарци-31,...

Денеска се регистрирани 556 нови случаи на Ковид 19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 86150 Оздравени се 404 пациенти – починати се 22 лицa

Денеска се регистрирани 556 нови случаи на Ковид 19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 86150 Оздравени се 404 пациенти – починати се 22 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2953 тестирања, а регистрирани се 556 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-270, Куманово-24, Штип-17, Прилеп-17, Тетово-17, Струга-6, Велес-23, Битола-10, Охрид-12, Кавадарци-21, Гостивар-17,...

Денеска се регистрирани 100 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 85594, оздравени се 551 пациенти – починати се 11 лицa

Денеска се регистрирани 100 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 85594, оздравени се 551 пациенти – починати се 11 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 764 тестирања, а регистрирани се 100 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-47, Куманово-3, Дебар-12, Штип-1, Прилеп-4, Тетово-10, Велес-3, Охрид-4, Кавадарци-8, Гостивар-3, Крива Паланка-1,...

Денеска се регистрирани 166 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 85494, оздравени се 416 пациенти – починати се 10 лицa

Денеска се регистрирани 166 нови случаи на КОВИД-19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 85494, оздравени се 416 пациенти – починати се 10 лицa

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1049 тестирања, а регистрирани се 166 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-88, Куманово-2, Штип-4, Прилеп-11, Тетово-13, Струга-11, Велес-1, Охрид-13, Кавадарци-4, Гостивар-7, Крива Паланка-2,...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица