fbpx
Денес се регистрирани 298 нови позитивни случаи на  КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 220.467 – Оздравени се 335 пациенти – Пријавени се 6 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 298 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 220.467 – Оздравени се 335 пациенти – Пријавени се 6 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 2.831 тестирања, а регистрирани се 298 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 145, Кавадарци – 23, Прилеп – 17, Битола – 14, Кичево – 13, Штип,...

Денес се регистрирани 326 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 220.169 – Оздравени се 242 пациенти – Пријавени се 8 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 326 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 220.169 – Оздравени се 242 пациенти – Пријавени се 8 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 2.562 тестирања, а регистрирани се 326 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 145, Прилеп – 22, Битола – 21, Кавадарци и Охрид – по 15,...

Вкупно се аплицирани 1.736.243 дози вакцини, а ревакцинирани 48% од полнолетните граѓани во државата

Вкупно се аплицирани 1.736.243 дози вакцини, а ревакцинирани 48% од полнолетните граѓани во државата

Заклучно со 14 декември, вкупно се вакцинирани 838.987 граѓани, ревакцинирани се 810.990, а трета доза примиле 86.266 граѓани. Вкупно аплицирани се 1.736.243 дози вакцини. Опфатот со вакцинација со две дози на полнолетната популација е 48%, а 57% од граѓаните над 40...

Денес се регистрирани 353 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.843 – Оздравени се 450 пациенти – Пријавени се 10 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 353 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.843 – Оздравени се 450 пациенти – Пријавени се 10 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.162 тестирања, а регистрирани се 353 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 174, Прилеп – 42, Битола – 27, Кавадарци – 22, Куманово и Велес...

Денес се регистрирани 82 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.490 – Оздравени се 265 пациенти – Пријавени се 8 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 82 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.490 – Оздравени се 265 пациенти – Пријавени се 8 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 1.211 тестирања, а регистрирани се 82 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 61, Кавадарци – 9, Гевгелија – 4, Битола и Велес – по 2, Прилеп,...

Денес се регистрирани 308 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.408 – Оздравени се 246 пациенти – Пријавени се 8 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 308 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.408 – Оздравени се 246 пациенти – Пријавени се 8 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 2.643 тестирања, а регистрирани се 308 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 155, Охрид – 26, Битола – 21, Струмица – 19, Куманово – 15, Штип...

Денес се регистрирани 377 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.100 – Оздравени се 307 пациенти – Пријавени се 12 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 377 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 219.100 – Оздравени се 307 пациенти – Пријавени се 12 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.608 тестирања, а регистрирани се 377 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 164, Кавадарци – 31, Прилеп – 30, Битола – 24, Охрид – 16, Велес...

Денес се регистрирани 361 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 218.723 – Оздравени се 433 пациенти – Пријавени се 8 починати лица изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 361 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 218.723 – Оздравени се 433 пациенти – Пријавени се 8 починати лица изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.028 тестирања, а регистриран е 361 нов случај на КОВИД-19: Скопје – 166, Прилеп – 41, Битола – 30, Кавадарци – 22, Кочани – 14,...

Денес се регистрирани 168 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 218.362 – Оздравени се 275 пациенти – Пријавени се 7 починати лица во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 168 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 218.362 – Оздравени се 275 пациенти – Пријавени се 7 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 1.478 тестирања, а регистрирани се 168 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 110, Кавадарци и Кочани – по 9, Гевгелија – 7, Битола – 5,...

Денес се регистрирани 419 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 218.194 – Оздравени се 211 пациенти –  Пријавени се 8 починати лица  во изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 419 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 218.194 – Оздравени се 211 пациенти – Пријавени се 8 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.285 тестирања, а регистрирани се 419 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 188, Прилеп и Кавадарци – по 35, Охрид – 28, Битола – 27,...

Денес се регистрирани 375 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 217.775 – Оздравени се 507 пациенти – Пријавени се 9 починати лица изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 375 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 217.775 – Оздравени се 507 пациенти – Пријавени се 9 починати лица изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 2.744 тестирања, а регистрирани се 375 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 180, Прилеп – 30, Битола – 28, Кавадарци – 26, Куманово – 13,...

Денес е регистриран 101 нов позитивен случај на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 217.400 – Оздравени се 393 пациенти – Пријавени се 13 починати лица во изминативе 24 часа

Денес е регистриран 101 нов позитивен случај на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 217.400 – Оздравени се 393 пациенти – Пријавени се 13 починати лица во изминативе 24 часа

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 1.299 тестирања, а регистрирани се 101 нови случаи на КОВИД-19:Скопје – 59, Кавадарци – 10, Битола – 8, Прилеп – 7, Штип – 3, Тетово,...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица