fbpx
Денес се регистрирани 75 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.748 – Оздравени се 60 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Денес се регистрирани 75 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.748 – Оздравени се 60 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 937 тестови, а регистрирани се 75 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 61, Битола – 6, Кочани – 2, Прилеп, Тетово, Кавадарци, Штип, Кичево и...

Денес се регистрирани 66 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.673 – Оздравени се 115 пациенти – Нема пријавени починати лица

Денес се регистрирани 66 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.673 – Оздравени се 115 пациенти – Нема пријавени починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 983 тестови, а регистрирани се 66 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 50, Битола и Охрид – по 5, Македонски Брод – 2, Прилеп , Кавадарци,...

Во последните 3 дена регистрирани се 69 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.607 – Оздравени се 85 пациенти – Нема пријавено починати лица

Во последните 3 дена регистрирани се 69 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.607 – Оздравени се 85 пациенти – Нема пријавено починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 10.06 до 12.06.2022): Направени се 1.640 тестови, а регистрирани се 69 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 53, Битола и Тетово – по 3, Дебар – 2,...

Регистрирани се 65 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со  изнесува 312.538 – Оздравени се 78 пациенти – Пријавени се 3 починати лица

Регистрирани се 65 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица со изнесува 312.538 – Оздравени се 78 пациенти – Пријавени се 3 починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.090 тестови, а регистрирани се 65 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 41, Битола – 9, Кавадарци, Охрид, Штип и Неготино – по 2, Куманово,...

Денес се регистрирани 55 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.473 – Оздравени се 61 пациенти – Нема пријавено починати лица изминативе 24 часа

Денес се регистрирани 55 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.473 – Оздравени се 61 пациенти – Нема пријавено починати лица изминативе 24 часа

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.002 тестови, а регистрирани се 55 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 39, Битола – 4, Гостивар–3, Куманово и Штип – по 2, Прилеп, Велес,...

Денес се регистрирани 73 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.418 – Оздравени се 66 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Денес се регистрирани 73 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.418 – Оздравени се 66 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.194 тестови, а регистрирани се 73 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 45, Битола – 9, Охрид и Кочани – по 4, Кавадарци – 3, Тетово – 2,...

Денес се регистрирани 53 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.345 – Оздравени се 94 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Денес се регистрирани 53 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.345 – Оздравени се 94 пациенти – Пријавени се 2 починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.185 тестови, а регистрирани се 53 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 38, Битола – 6, Куманово – 2, Тетово, Охрид, Штип, Струмица,...

Денес се регистрирани 135 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.292 – Оздравени се 164 пациенти – Нема пријавени починати лица

Денес се регистрирани 135 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.292 – Оздравени се 164 пациенти – Нема пријавени починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 03.06 до 05.06.2022): Направени се 2.257 тестови, а регистрирани се 135 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 93, Битола и Кавадарци – по 8, Прилеп,...

Регистрирани се 72 нови позитивни случаи на КОВИД-19 –  Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.157 – Оздравени се 54 пациенти – Пријавени се две починати лица

Регистрирани се 72 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.157 – Оздравени се 54 пациенти – Пријавени се две починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.124 тестови, а регистрирани се 72 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 53, Битола – 8, Тетово, Охрид и Берово – по 2, Куманово, Прилеп,...

Регистрирани се 75 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.097 – Оздравени се 88 пациенти – Пријавено е едно починато лице

Регистрирани се 75 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.097 – Оздравени се 88 пациенти – Пријавено е едно починато лице

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.112 тестови, а регистрирани се 75 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 52, Битола – 8, Берово – 4, Велес – 3, Охрид – 2, Прилеп, Тетово,...

Регистрирани се 87 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.022 – Оздравен е 141 пациент – Пријавени се 3 починати лица

Регистрирани се 87 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 312.022 – Оздравен е 141 пациент – Пријавени се 3 починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.384 тестови, а регистрирани се 87 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 54, Охрид – 9, Битола – 8, Прилеп и Берово – по 3, Велес, Штип и...

Регистрирани се 85 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 311.936 – Оздравени се 48 пациенти – Не се пријавени починати лица

Регистрирани се 85 нови позитивни случаи на КОВИД-19 – Вкупната бројка на дијагностицирани лица изнесува 311.936 – Оздравени се 48 пациенти – Не се пријавени починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.334 тестови, а регистрирани се 85 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 60, Битола - 7, Охрид – 4, Неготино – 3, Тетово, Кавадарци и Кочани...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица