fbpx
Nga mbledhja e 39-të e Qeverisë: Rishpërndahen më shumë se 6,5 miliardë denarë nga Buxheti për implementimin e masave të miratuara ekonomike për menaxhimin me krizën; Maqedonia e Veriut dhe Komisioni Evropian do të nënshkruajnë Marrëveshje për prokurimin

Nga mbledhja e 39-të e Qeverisë: Rishpërndahen më shumë se 6,5 miliardë denarë nga Buxheti për implementimin e masave të miratuara ekonomike për menaxhimin me krizën; Maqedonia e Veriut dhe Komisioni Evropian do të nënshkruajnë Marrëveshje për prokurimin

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e 39-të e miratoi vendim për rishpërndarjen e fondeve ndërmjet shfrytëzuesve të buxhetit të qeverisë qendrore dhe ndërmjet fondeve, sipas të cilit në Buxhetin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin...

Nga mbledhja e 38-të e Qeverisë: Janë miratuar kreditë e para pa interes për mbështetjen e 136 kompanive të vogla dhe të mesme me 1.737 të punësuar në vlerë prej 1,26 milion euro; Përjashtime nga ndalimi i lëvizjes për personat me aftësi të kufizuara

Nga mbledhja e 38-të e Qeverisë: Janë miratuar kreditë e para pa interes për mbështetjen e 136 kompanive të vogla dhe të mesme me 1.737 të punësuar në vlerë prej 1,26 milion euro; Përjashtime nga ndalimi i lëvizjes për personat me aftësi të kufizuara

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e 38-të lejoi regjim të posaçëm të lëvizjes për personat me aftësi të kufizuara. Për këta qytetarë nuk do të vlejë ndalimi i lëvizjes në periudhën prej orës 19:00 deri në orën 20:00, nga dita e hënë deri të...

Nga mbledhja e 37-të e Qeverisë: Donacion (dhurim) i pajisjes mjekësore nga Turqia; Dekret për kufizimin e pagesës së shtesave dhe kompensimeve të pagës në sektorin publik; U miratua informacioni për aplikimin “StopKrona! – aplikacion mobil për menaxhim

Nga mbledhja e 37-të e Qeverisë: Donacion (dhurim) i pajisjes mjekësore nga Turqia; Dekret për kufizimin e pagesës së shtesave dhe kompensimeve të pagës në sektorin publik; U miratua informacioni për aplikimin “StopKrona! – aplikacion mobil për menaxhim

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e 37-të e shqyrtoi dhe miratoi procesverbalin nga mbledhja njëzet e një e Shtabit kryesor koordinues të krizës për sigurimin e koordinimit të tërësishëm në lidhje me parandalimin dhe përhapjen e virusit...

Nga mbledhja e 35-të e Qeverisë: Shtabi komunal i krizës në Kumanovë të përcaktoj marketet prej ku qytetarëve të komunës do t’u shpërndahen artikujt e domosdoshëm me anë të sistemit të vullnetarëve gjatë ditëve të fundjavës

Nga mbledhja e 35-të e Qeverisë: Shtabi komunal i krizës në Kumanovë të përcaktoj marketet prej ku qytetarëve të komunës do t’u shpërndahen artikujt e domosdoshëm me anë të sistemit të vullnetarëve gjatë ditëve të fundjavës

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot e mbajti mbledhjen e 35-të në të cilën e shqyrtoi dhe miratoi procesverbalin nga takimi i 19-të i Shtabit kryesor koordinues të krizës për sigurimin e tërësishëm të koordinimit në lidhje me parandalimin dhe përhapjen e...

Nga mbledhja e 34–të e Qeverisë: Ndalim i tërësishëm i lëvizjes në Kumanovë gjatë ditëve të fundjavës; Qeveria do të dërgojë letër qëllimi MMF-së për financim të shpejtë për masat për mbështetje kundër KOVID – 19

Nga mbledhja e 34–të e Qeverisë: Ndalim i tërësishëm i lëvizjes në Kumanovë gjatë ditëve të fundjavës; Qeveria do të dërgojë letër qëllimi MMF-së për financim të shpejtë për masat për mbështetje kundër KOVID – 19

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e 34-të, miratoi vendim për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes së popullatës (orë policore) në komunën e Kumanovës edhe atë ndalim i plotë i lëvizjes gjatë fundjavës, duke filluar nga ora 21:00 e ditës...

Nga mbledhja e 32-të e Qeverië: U miratua pakoja e dytë e masave ekonomike për menaxhim me krizën me COVID-19; U pranua informacioni për statusin e projektit për ndërtimin e aksit hekurudhor Kriva Pallankë – kufi me Republikën e Bullgarisë

Nga mbledhja e 32-të e Qeverië: U miratua pakoja e dytë e masave ekonomike për menaxhim me krizën me COVID-19; U pranua informacioni për statusin e projektit për ndërtimin e aksit hekurudhor Kriva Pallankë – kufi me Republikën e Bullgarisë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot e mbajti mbledhjen e saj të 32-të ku u shqyrtua dhe u miratua pakoja e dytë me masa ekonomike për menaxhim me krizën, të dizajnuara në konsultim të gjërë dhe debat thelbësor me anëttarët e Këshillit Ekonomik, formuar mu...

Qeveria e miratoi pakon e dytë të masave ekonomike për menaxhimin e krizës që të ruhen sa më shumë vende të punës së qytetarëve dhe t’i ndihmohet ekonomisë

Qeveria e miratoi pakon e dytë të masave ekonomike për menaxhimin e krizës që të ruhen sa më shumë vende të punës së qytetarëve dhe t’i ndihmohet ekonomisë

https://youtu.be/htYgimLwnAs Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot e mbajti mbledhjen e saj të 32-të, ku u shqyrtua dhe u miratua pakoja e dytë e masave ekonomike për menaxhim me krizën. Detajet për këto masa të përfshira në këtë pako të dytë të masave, u...

Nga mbledhja e 31-të e Qeverisë: Është aktivizuar komunikimi me Qendrën Euro-atlantike për përgjigje të koordinuar në rast të katastrofave të NATO-ës; Janë miratuar lëshime për pronarët e beniaminëve të shtëpisë; Kërkohet nga UE rishpërndarjen e IPA mjete

Nga mbledhja e 31-të e Qeverisë: Është aktivizuar komunikimi me Qendrën Euro-atlantike për përgjigje të koordinuar në rast të katastrofave të NATO-ës; Janë miratuar lëshime për pronarët e beniaminëve të shtëpisë; Kërkohet nga UE rishpërndarjen e IPA mjete

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot e mbajti mbledhjen e 31-të në të cilën u miratuan procesverbalet nga takimi i 13-të dhe i 14-të i Shtabit kryesor koordinues të krizës përsigurimin e koordinimit të tërësishëm në lidhje me parandalimin e futjes dhe të...

Nga mbledhja e 30-të e Qeverisë: Vendet e rajonit dhe BE-së bien dakord për korridore të gjelbra për lehtësimin e transportit dhe tregtisë së prodhimeve primare

Nga mbledhja e 30-të e Qeverisë: Vendet e rajonit dhe BE-së bien dakord për korridore të gjelbra për lehtësimin e transportit dhe tregtisë së prodhimeve primare

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot e mbajti mbledhjen e 30-të në të cilën si pikë e parë ishte shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dymbëdhjetë e Shtabit kryesor koordinativ të krizës për sigurimin e tërësishëm të koordinimit në lidhje...

Vendime nga mbledhja e 29-të e Qeverisë: Koordinohet ndihma e donatorëve për ballafaqimin me virusin korona; Një pjesë e bujqve janë liruar nga kufizimet e lëvizjes gjatë ditëve të fundjavës; Bari “hlorokin” (chloroquine) është vënë në listën për heqjen e

Vendime nga mbledhja e 29-të e Qeverisë: Koordinohet ndihma e donatorëve për ballafaqimin me virusin korona; Një pjesë e bujqve janë liruar nga kufizimet e lëvizjes gjatë ditëve të fundjavës; Bari “hlorokin” (chloroquine) është vënë në listën për heqjen e

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen 29-të e shqyrtoi dhe miratoi procesverbalin nga takimi i njëmbëdhjetë i Shtabit kryesor koordinues të krizës për sigurimin  e tërësishëm të koordinimit në lidhje me parandalimin dhe përhapjen e virusit...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица