fbpx
Qeveri: Nga 28 prilli ndalesa për lëvizje do të fillojë prej orës 21:00, pjesët e hapura të objekteve gastronomike do të punojnë deri në orën 20:30

Qeveri: Nga 28 prilli ndalesa për lëvizje do të fillojë prej orës 21:00, pjesët e hapura të objekteve gastronomike do të punojnë deri në orën 20:30

Në mbledhjen e sotme Qeveria i pranoi rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse dhe miratoi ndryshimet dhe plotësimet e masave për mbrojtjen dhe parandalimin e përhapjes së KOVID-19. Me këto ndryshime dhe plotësime prej nesër, 28 prill (e mërkurë), ndalesa për...

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 69-të e plotësoi Dekretin me fuqi ligjore për zbatimin e Ligjit për mbrojtje shëndetësore gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, në përputhje me të cilin tani edhe institucionet shëndetësore private, në...

Nga mbledhja e 68-të e Qeverisë: U miratua Dekreti me fuqi ligjore për çështje të lidhura me zgjedhjen e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut më 15 korrik të vitit 2020

Nga mbledhja e 68-të e Qeverisë: U miratua Dekreti me fuqi ligjore për çështje të lidhura me zgjedhjen e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut më 15 korrik të vitit 2020

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e mbajtur dje, e miratoi Dekretin me fuqi ligjore për çështje të lidhura me zgjedhjet e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në 15 korrik 2020. Në Nenin 1 të këtij Dekreti thuhet se me...

Nga mbledhja e 50-të e Qeverisë: MPB u obligua të përcaktojë përgjegjësi për ngjarjen në Strugë dhe për festimin e Ditës së Policisë për shkak të shkeljes dhe mosrespektimit të masave për mbrojtje nga COVID-19

Nga mbledhja e 50-të e Qeverisë: MPB u obligua të përcaktojë përgjegjësi për ngjarjen në Strugë dhe për festimin e Ditës së Policisë për shkak të shkeljes dhe mosrespektimit të masave për mbrojtje nga COVID-19

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e saj të 50-të vendosi të shkurtojë ndalimin e lëvizjes gjatë fundjavës. Duke filluar nga nesër (09.05), të shtunën dhe të dielën, qytetarët do të mund të lëvizin në periudhën nga ora 05:00 deri në...

Nga mbledhja e 46-të e Qeverisë: Qytetarët do të mund vullnetarisht të vendosin që kthimin nga “TVSH-ja ime” ta dhurojnë në Buxhet për ballafaqim me KOVID -19; Qasje më e lehtë e amvisërive në rrezik deri te e drejta e ndihmës sociale

Nga mbledhja e 46-të e Qeverisë: Qytetarët do të mund vullnetarisht të vendosin që kthimin nga “TVSH-ja ime” ta dhurojnë në Buxhet për ballafaqim me KOVID -19; Qasje më e lehtë e amvisërive në rrezik deri te e drejta e ndihmës sociale

Në mbledhjen e 46-të Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut  miratoi Dekret për  zbatimin e Ligjit për tatim të vlerës së shtuar gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme. Me këtë Dekret vazhdohet afati për dorëzimin e formularit TVSH-04, si dhe...

Nga mbledhja e 45-të e Qeverisë: Është vazhduar orari i lëvizjes së lirë; Mbajtje e obligueshme e maskave në tërë territorin e shtetit; Vetizolim i detyrueshëm gjatë testimit për prani të virusit korona KOVID – 19

Nga mbledhja e 45-të e Qeverisë: Është vazhduar orari i lëvizjes së lirë; Mbajtje e obligueshme e maskave në tërë territorin e shtetit; Vetizolim i detyrueshëm gjatë testimit për prani të virusit korona KOVID – 19

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e 45-të miratoi vendime në lidhje me menaxhimin me virusin korona të cilat vlejnë nga nesër, e enjte, 23 prill dhe kanë të bëjnë me uljen e masave restriktive të lëvizjes dhe të rritjes së mbrojtjes së...

Nga mbledhja e 44-të e Qeverisë: Mbajtje e detyrueshme e pajisjes mbrojtëse personale për qytetarët e Kumanovës, Tetovës dhe Prilepit; Pagesa e pensioneve do të realizohet në mënyrë të organizuar sipas lartësisë së pensionit

Nga mbledhja e 44-të e Qeverisë: Mbajtje e detyrueshme e pajisjes mbrojtëse personale për qytetarët e Kumanovës, Tetovës dhe Prilepit; Pagesa e pensioneve do të realizohet në mënyrë të organizuar sipas lartësisë së pensionit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen 44-të që u mbajt sot, miratoi më shumë vendime, masa dhe rekomandime të cilat dalin nga mbledhja e 30-të e Shtabit kryesor koordinues të krizës për sigurimin e koordinimit të tërësishëm në lidhje me...

Nga mbledhja e 43-të e Qeverisë: Të gjitha personat me aftësi të kufizuara janë liruar nga ndalesa për lëvizje; U miratua Dekreti me fuqi ligjore për respektimin e rekomandimeve në transportin urban të udhëtarëve

Nga mbledhja e 43-të e Qeverisë: Të gjitha personat me aftësi të kufizuara janë liruar nga ndalesa për lëvizje; U miratua Dekreti me fuqi ligjore për respektimin e rekomandimeve në transportin urban të udhëtarëve

Qeveria e Republikës së Maqedonisë  së Veriut-së në mbledhjen e 43-të miratoi vendimin për heqjen e tërësishëm të ndalesës për lëvizje për të gjithë personat me aftësi të kufizuara me shoqërues. Që të realizojnë të drejtën e tyre, për këto persona nuk do të jepen...

Nga mbledhja e 41-të e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut: Kryetarit të shtetit do t’i dërgohet raport me propozim për gjendjen e jashtëzakonshme; Edhe 118 kompani me 1116 të punësuar do të shfrytëzojnë kredi pa interes

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotshme të 41-të të miratoi konkluzion që të dorëzojë propozim deri te kryetari i Republikës së Maqedonisë së Veriut me një raport për aktivitetet e ndërmarra deri tani nga institucionet shtetërore, me të...

Nga mbledhja e 41-të e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut: Kryetarit të shtetit do t’i dërgohet raport me propozim për gjendjen e jashtëzakonshme; Edhe 118 kompani me 1116 të punësuar do të shfrytëzojnë kredi pa interes

Nga mbledhja e 41-të e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut: Kryetarit të shtetit do t’i dërgohet raport me propozim për gjendjen e jashtëzakonshme; Edhe 118 kompani me 1116 të punësuar do të shfrytëzojnë kredi pa interes

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotshme të 41-të të miratoi konkluzion që të dorëzojë propozim deri te kryetari i Republikës së Maqedonisë së Veriut me një raport për aktivitetet e ndërmarra deri tani nga institucionet shtetërore, me të...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица