fbpx
Filipçe: Pajisje mbrojtëse për fytyrë mund të jetë maskë për një përdorim ose për më tepër përdorime, facoletë, shall dhe të ngjashme, që mbulojnë hundën dhe gojën

Filipçe: Pajisje mbrojtëse për fytyrë mund të jetë maskë për një përdorim ose për më tepër përdorime, facoletë, shall dhe të ngjashme, që mbulojnë hundën dhe gojën

Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën e rregullt për shtyp njoftoi se janë regjistruar 24 pacientë të shëruar, të cilët janë mjekuar në kushte shtëpie dhe me dy teste kontrolluese negative të njëjtët janë regjistruar në Dibër, Strumicë, Kumanovë,...

Filipçe: Po distribuohet donacion prej një milion maskave mbrojtëse në të gjitha institucionet shëndetësore; Deri në fund të javës edhe dy laboratorë shtesë për testimin e COVID-19

Filipçe: Po distribuohet donacion prej një milion maskave mbrojtëse në të gjitha institucionet shëndetësore; Deri në fund të javës edhe dy laboratorë shtesë për testimin e COVID-19

https://youtu.be/f1UOj6PMZTU Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën e sotme për shtyp informoi për gjendjen me virusin korona në vendin tonë. “Në 24 orët e fundit, në Klinikën Infektive në Shkup kanë vdekur katër persona, pacientë me formë të rëndë...

Filipçe: Pesë pacientë shërohen dhe ç’regjistrohen nga Klinika për Sëmundje Infektive

Filipçe: Pesë pacientë shërohen dhe ç’regjistrohen nga Klinika për Sëmundje Infektive

https://youtu.be/rxD3FqXUegM Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën e rregullt për shtyp informoi se nga Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile, sot, janë ç’regjistruar pesë pacientë. Ata kanë rezultuar negativ në dy testet...

Filipçe: Dyfishohet kapaciteti i pikave për testim në Shkup – deri në fund të javës tërësisht do të jetë në funksion spitali mobil afër Klinikës Infektive

Filipçe: Dyfishohet kapaciteti i pikave për testim në Shkup – deri në fund të javës tërësisht do të jetë në funksion spitali mobil afër Klinikës Infektive

https://youtu.be/r6lJo1IePTg Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën e rregullt për shtyp informoi për gjendjen me virusin korona në shtet, informoi se mbrëmë vonë kanë humbur jetën dy pacientë. “Bëhet fjalë për burrë në moshën 45 vjeçare, i cili...

Ministri Filipçe: Nëntë pacientë të shëruar të janë lëshuar në mjekim shtëpiak – me kyçjen e laboratorëve privat, kapaciteti i testimit do të rritet dukshëm

Ministri Filipçe: Nëntë pacientë të shëruar të janë lëshuar në mjekim shtëpiak – me kyçjen e laboratorëve privat, kapaciteti i testimit do të rritet dukshëm

https://youtu.be/G9A8o8LMY3A Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën e sotme për shtyp informoi se në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile janë shëruar dhe janë lëshuar në mjekim shtëpiak nëntë pacientë – tetë nga Dibra dhe një...

Filipçe: Është mirë që për momentin kemi rritje lineare të numrit të rasteve, përafërsisht numër të njëjtë çdo ditë, e jo në mënyrë eksponenciale, por ne jemi të gatshëm të pranojmë dhe të trajtojmë pacientë madje edhe po të ketë rritje

Filipçe: Është mirë që për momentin kemi rritje lineare të numrit të rasteve, përafërsisht numër të njëjtë çdo ditë, e jo në mënyrë eksponenciale, por ne jemi të gatshëm të pranojmë dhe të trajtojmë pacientë madje edhe po të ketë rritje

https://youtu.be/NMcJpeLApwk Sot në konferencën e rregullt për shtyp, ministri i Shëndetësisë dr.Venko Filipçe foli për gjendjen me COVID-19 në vend dhe theksoi se nuk duhet të ketë as dyshim aspak se nuk jepen numra të saktë, numrat absolutisht janë të sakta, ato i...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица