fbpx
Ministri Filipçe: Mbyllen pesë konfeksione në Shtip deri të hënën, do të testohen punonjësit; Ekziston mundësia për masa lokale dhe orë policore në komuna të caktuara

Ministri Filipçe: Mbyllen pesë konfeksione në Shtip deri të hënën, do të testohen punonjësit; Ekziston mundësia për masa lokale dhe orë policore në komuna të caktuara

https://youtu.be/fx_OMw1KPFY Në konferencën e sotme për shtyp, ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, njoftoi se mëngjesin e sotëm në Komisionin për Sëmundje Infektive analizohej gjendja në ditët e kaluara dhe statistika në dy javët e kaluara. “Është e dukshme se...

Filipçe: Gjendja në vend, vlerësohet si stabile, presim stabilizim të mëtejshëm, Komisioni për Sëmundje Infektive me Propozim-plan deri te Qeveria për lehtësimin e masave

Filipçe: Gjendja në vend, vlerësohet si stabile, presim stabilizim të mëtejshëm, Komisioni për Sëmundje Infektive me Propozim-plan deri te Qeveria për lehtësimin e masave

https://youtu.be/eyDg8rMQ5sA Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën e sotme për shtyp informoi për gjendjen më të re me virusin korona në vend dhe e deklaroi propozim-planin e Komisionit për Sëmundje Infektive për zbutjen e masave restriktive. “Sot...

Filipçe dhe Sotirova-Buhova: Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për sëmundje infektive nesër me propozim deri te Qeveria, sanksionimi për mos mbajtjen e pajisjes mbrojtëse të fillojë menjëherë; Janë kryer dy mbikëqyrje inspektuese në Kumanovë

Filipçe dhe Sotirova-Buhova: Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për sëmundje infektive nesër me propozim deri te Qeveria, sanksionimi për mos mbajtjen e pajisjes mbrojtëse të fillojë menjëherë; Janë kryer dy mbikëqyrje inspektuese në Kumanovë

https://youtu.be/9LCpCIrLZB0 Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe dhe drejtoresha e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor (ISHSSH), dr. Irinka Sotirova Buhova, në konferencën e sotme të përbashkët për shtyp informuan për informacionet më të reja lidhur...

Filipçe: Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor ka konstatuar lëshime në Kumanovë, lënda është dorëzuar në MPB; Sot është në rrjedhë mbikëqyrja e dytë inspektuese

Filipçe: Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor ka konstatuar lëshime në Kumanovë, lënda është dorëzuar në MPB; Sot është në rrjedhë mbikëqyrja e dytë inspektuese

Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën e sotme për shtyp dha informacionet më të reja lidhur me gjendjen me COVID-19 në vend. https://youtu.be/vVEtpiRwIVg “Sot janë regjistruar 36 pacientë të shëruar, gjithsej deri më tani 337. Prej tyre, dy janë...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица