fbpx
Rekomandime për sjelljen e punonjësve në kapacitetet prodhuese

Rekomandime për sjelljen e punonjësve në kapacitetet prodhuese

Kompanive të cilat kryejnë veprimtari prodhuese dhe kanë zona prodhuese dhe të ngjashme, iu rekomandohet procesi i prodhimit të organizohet në këtë mënyrë: 1. Në repartet ku kryhet drejtpërdrejtë procesi i prodhimit të kufizohet numri i të punësuarve që punëtorët të...

Filloi me punë koll qendra për kompanitë dhe qytetarët –me thirrje telefonike në 02/324-8040 deri te të gjitha informacionet për masat ekonomike dhe masat e tjera për COVID-19

Filloi me punë koll qendra për kompanitë dhe qytetarët –me thirrje telefonike në 02/324-8040 deri te të gjitha informacionet për masat ekonomike dhe masat e tjera për COVID-19

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot e lëshoi në përdorim kontakt qendrën e parë kushtuar mbështetjen e biznesit dhe qytetarëve, lidhur me çështjet ekonomike në kushte të menaxhimit me krizën shkaktuar nga COVID-19. Kompanitë dhe personat fizik duke...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица