fbpx
Filipçe: 14% të rasteve aktive janë hospitalizuar, 86% janë asimptomatik apo pacientë me pasqyrë më të lehtë klinike, 76% e pacientëve të vdekur janë me më shumë sëmundje kronike

Filipçe: 14% të rasteve aktive janë hospitalizuar, 86% janë asimptomatik apo pacientë me pasqyrë më të lehtë klinike, 76% e pacientëve të vdekur janë me më shumë sëmundje kronike

https://youtu.be/VsIDn7OBYYk Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, në konferencën për shtyp informoi se sipas të dhënave nga historia e sëmundjes, përqindja më e madhe e pacientëve të vdekur nga COVID-19, janë pacientë të cilët kanë pasur sëmundje kronike...

Bekteshi: 20 milion euro ndihmë financiare për kompanitë në sektorin e prodhimit, tregtisë dhe IT sektorit për investime të reja dhe pushtimin e tregjeve të reja

Bekteshi: 20 milion euro ndihmë financiare për kompanitë në sektorin e prodhimit, tregtisë dhe IT sektorit për investime të reja dhe pushtimin e tregjeve të reja

https://youtu.be/M0wIoNyM7yU Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi gjatë konferencës së sotme për shtyp në Qeveri informoi për Dekretin me fuqi ligji për mbështetje financiare për të përforcuar konkurrencën e subjekteve afariste në periudhën post Covid -19 e cila u...

Filloi me punë koll qendra për kompanitë dhe qytetarët –me thirrje telefonike në 02/324-8040 deri te të gjitha informacionet për masat ekonomike dhe masat e tjera për COVID-19

Filloi me punë koll qendra për kompanitë dhe qytetarët –me thirrje telefonike në 02/324-8040 deri te të gjitha informacionet për masat ekonomike dhe masat e tjera për COVID-19

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot e lëshoi në përdorim kontakt qendrën e parë kushtuar mbështetjen e biznesit dhe qytetarëve, lidhur me çështjet ekonomike në kushte të menaxhimit me krizën shkaktuar nga COVID-19. Kompanitë dhe personat fizik duke...

Qeveria e miratoi pakon e dytë të masave ekonomike për menaxhimin e krizës që të ruhen sa më shumë vende të punës së qytetarëve dhe t’i ndihmohet ekonomisë

Qeveria e miratoi pakon e dytë të masave ekonomike për menaxhimin e krizës që të ruhen sa më shumë vende të punës së qytetarëve dhe t’i ndihmohet ekonomisë

https://youtu.be/htYgimLwnAs Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot e mbajti mbledhjen e saj të 32-të, ku u shqyrtua dhe u miratua pakoja e dytë e masave ekonomike për menaxhim me krizën. Detajet për këto masa të përfshira në këtë pako të dytë të masave, u...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица