fbpx
Qeveria demanton se sot është mbajtur mbledhje e Qeverisë dhe se ka pasur “debat të nxehtë” për masat për festën e një majit, keqinformimet janë kërcënim i drejtpërdrejtë për shëndetin publik

Qeveria demanton se sot është mbajtur mbledhje e Qeverisë dhe se ka pasur “debat të nxehtë” për masat për festën e një majit, keqinformimet janë kërcënim i drejtpërdrejtë për shëndetin publik

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut i demanton keqinformimet e publikuara në disa portale lidhur me mosmarrëveshjen e supozuar  rreth ndalimeve në lëvizje gjatë kohës së festës së një majit. E informojmë opinionin se Qeveria sot nuk mbajti...

Hyn në fuqi Dekreti për mbajtjen e obligueshme të pajisjeve personale mbrojtëse në vende publike të tipit të hapur dhe të mbyllur, paralajmërime kundër mosrespektimit të rregullave deri më 30 prill, më pas dënime kundërvajtëse

Hyn në fuqi Dekreti për mbajtjen e obligueshme të pajisjeve personale mbrojtëse në vende publike të tipit të hapur dhe të mbyllur, paralajmërime kundër mosrespektimit të rregullave deri më 30 prill, më pas dënime kundërvajtëse

Sot në “Gazetën Zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut” është shpallur Dekreti me fuqi ligjore për mbajtjen e pajisjeve personale mbrojtëse për shkak të parandalimit të përhapjes së sëmundjes infektive shkaktuar nga virusi korona COVID-19 dhe mbrojtja e...

Tre denarët nga akciza m e lartë e derivateve të naftës shkojnë drejtpërdrejtë në buxhetin për ballafaqimin me virusin korona, ndryshimi është i pa konsiderueshëm sepse lëndët djegëse u liruan për 20 denarë në litër prej janarit deri më sot

Tre denarët nga akciza m e lartë e derivateve të naftës shkojnë drejtpërdrejtë në buxhetin për ballafaqimin me virusin korona, ndryshimi është i pa konsiderueshëm sepse lëndët djegëse u liruan për 20 denarë në litër prej janarit deri më sot

https://youtu.be/W7MbLt_c3jY Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi Dekretin me fuqi ligjore për plotësimin e Dekretit me fuqi ligjore për zbatimin e ligjit për akcizat gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme. Me këtë dekret përcaktohet sasia e...

1.579 thirrje për një javë në kontakt qendrën për masat ekonomike – Më së shpeshti parashtrohen pyetje për mbështetje financiare të kompanive, papunësisë, kredive dhe lejeve për lëvizje gjatë orës policore

1.579 thirrje për një javë në kontakt qendrën për masat ekonomike – Më së shpeshti parashtrohen pyetje për mbështetje financiare të kompanive, papunësisë, kredive dhe lejeve për lëvizje gjatë orës policore

Në numrin telefonik 02 / 324-8040, i cila që nga e hëna e kaluar funksionon si qendër për kontakt (telefonik) në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe i cili ka për qëllim mbështetje të biznesit dhe qytetarët në lidhje me masat ekonomike të Qeverisë, për...

Filipçe: Mësuar nga përvojat e vendeve të tjera krijuam një model të suksesshëm të trajtimit në shtëpi për rastet më të lehta me të cilat kemi mbrojtur sistemin shëndetësor

Filipçe: Mësuar nga përvojat e vendeve të tjera krijuam një model të suksesshëm të trajtimit në shtëpi për rastet më të lehta me të cilat kemi mbrojtur sistemin shëndetësor

https://youtu.be/Vr3MM5AQVDY Në emisionin e sotëm “Covid-19 – Pyetje dhe përgjigje: Gjithçka për virusin korona”, folën ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe, zëvendësministri i Shëndetësisë dr. Armend Arsllani dhe epidemiologët nga Instituti për Shëndet Publik,...

Чувствувате симптоми?

Јавете се веднаш кај вашиот матичен лекар или во најблискиот центар за јавно здравје.

0800 002 03

Национален call центар за информирање

ИЈЗ Скопје

ЦЈЗ Велес

ПЕ Гостивар

ЗД Скопје

ЦЈЗ Кочани

ПЕ Гевгелија

ЦЈЗ Скопје

ЦЈЗ Куманово

ЦЈЗ Битола

ЦЈЗ Охрид

ЦЈЗ Тетово

ЦЈЗ Прилеп

ЦЈЗ Штип

ЦЈЗ Струмица