fbpx

Nga mbledhja e 67-të e Qeverisë: Deri te Presidenti i Maqedonisë së Veriut do të dorëzohet propozim për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme

Објавено на: 16.06.2020 | 12:06
Категории: Featured | Seancat e Qeverisë

Qeveria  e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e 67-të solli konkluzë që të dorëzojë deri te Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski, propozim që në bazë të nenit 125 të Kushtetutës, të përcaktojë ekzistimin e gjendjes së jashtëzakonshme për periudhë prej tetë ditësh, gjegjësisht prej 15 qershor deri më 22 qershor.

Propozimi parashtrohet me qëllim të realizimit të zgjedhjeve të parakohshme për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, me masa për mbrojtjen e shëndetit publik të shpallura nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në kushte pandemie, në të cilën gjendet edhe vendi ynë.

Последна прес-конференција

Последна седница

w

Како се шири вирусот?

Како да се заштитам?

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank

Останати вести

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 69-të e plotësoi Dekretin me fuqi ligjore për zbatimin e Ligjit për mbrojtje shëndetësore gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, në përputhje me të cilin tani edhe institucionet shëndetësore private, në...