fbpx

Qeveria: U bëjmë thirrje qytetarëve që të lidhen në bashkësinë “Koronavirus MK” “Viber” të Maqedonisë së Veriut, për informim në kohë dhe të saktë

Објавено на: 30.04.2020 | 12:04
Категории: Njoftime

Për informim në kohë dhe të saktë të qytetarëve me informacione zyrtare dhe të vërtetuara në lidhje me ballafaqimin me virusin korona, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut hapi kanal të ri të informacioneve të aplikacionit të njohur për komunikime digjitale “Viber”.

Kanali i parë qeveritar për komunikim në “Viber” (Viber Community) mund të gjendet me emrin “Koronavirus MK”, njëjtë si veglat e tjera për komunikim të cilat Qeveria në mënyrë urgjente i hapi me qëllim të intensifikimit të komunikimit me qytetarët për ballafaqim me virusin korona. Në këtë pako është edhe ueb-faqja zyrtarekoronavirus.gov.mk, aplikacioni për celular për “Android” dhe “IOS”, si dhe profilet në rrjetet sociale “Fejsbuk”, “Instagram” dhe “Twitter”.

Qëllimi i kanalit të ri për komunikim në “Viber” është informim i shpejtë, i tërësishëm dhe i saktë i qytetarëve për të gjitha masat për ballafaqim me virusin korona nga institucionet, informacionet më të reja nga Ministria e Shëndetësisë, si dhe ndihma e të gjithë qytetarëve të cilët kanë nevojë për informim të saktë në lidhje me situata.

“Viberi” është një nga aplikacionet më të përdorura për shkëmbimin e porosive në vendin tonë, me mbi 1 miliardë përdorues në botë.

U bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të lidhen në bashkësinë “Koronavirus MK” “Viber” për marrjen e informacioneve të sakta, zyrtare dhe të shpejta lidhur me COVID-19, në telefonin e tyre celular.

Linku për lidhje: https://vb.me/mk_gov

Последна прес-конференција

Последна седница

w

Како се шири вирусот?

Како да се заштитам?

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank

Останати вести

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Shtabi kryesor koordinues i krizës, ka dorëzuar kërkesë deri te Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor lidhur me pezullimin e vlefshmërisë së vendimeve të lëshuara për izolim shtëpiak për personat që janë kthyer në Republikën e Maqedonisë së Veriut me test PCR...

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Secili qytetar prej sot mund të kontrollojë nëse është shfrytëzues i kartelës pagesore vendore. Listat e shfrytëzuesve në përputhje me kriteret e përkufizuara me dekretin e Qeverisë janë përpiluar edhe lista përfundimtare është publikuar në ueb-faqen...

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ky vendim është miratuar në bazë të analizës së detajuar për periudhën e deritanishme tremujore, që kur u...