fbpx

Edhe testi i dytë për virusin korona i Kryeministrit Spasovski është negativ

Објавено на: 30.04.2020 | 12:04
Категории: Njoftime

Edhe testi i dytë për virusin korona i Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, është negativ. Kryeministri Spasovski, me këtë rast theksoi se është shumë me rëndësi që të gjithë ti respektojmë masat dhe rekomandimet.

Në faqen e tij në Fejsbuk, ku e publikoi këtë lajm, Kryetari i Qeverisë Spasovski rekomandon se është shumë me rëndësi që të gjithë ti respektojnë plotësisht masat dhe rekomandimet dhe se kjo është mënyra e vetme për të kontribuar në shëndetin publik që të krijohen kushte që  jeta të kthehet shpejtë në normalen e re. 

Kryeministri Spasovski falënderoi për përkrahjen dhe apeloi që edhe më tej të kemi kujdes dhe ti respektojmë masat, mbajtjen e maskës mbrojtjëse dhe distancë fizike prej dy metra sepse këto janë masa që mbrojnë shëndetin dhe jetën, prej të cilave varet edhe fitorja e shpejtë në betejën me COVID-19.

Последна прес-конференција

Последна седница

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 69-të e plotësoi Dekretin me fuqi ligjore për zbatimin e Ligjit për mbrojtje shëndetësore gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, në përputhje me të cilin tani edhe institucionet shëndetësore private, në...

w

Како се шири вирусот?

Како да се заштитам?

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

Останати вести

Qeveria: Ngjarja në Strugë dhe festimi i Ditës së Policisë, janë kërcënim për shëndetin e të gjithë qytetarëve, institucionet urgjentisht ti gjejnë dhe t’i dënojnë përgjegjësit

Qeveria: Ngjarja në Strugë dhe festimi i Ditës së Policisë, janë kërcënim për shëndetin e të gjithë qytetarëve, institucionet urgjentisht ti gjejnë dhe t’i dënojnë përgjegjësit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, ashpër e dënon organizimin e ngjarjes në Strugë të nxitur për shënimin e festës fetare, si dhe organizimin e festimit të Ditës së Policisë në Shkup. Organizimi i këtyre ngjarjeve në kushte pandemie do të thotë, në mënyrë...