fbpx

Edhe testi i dytë për virusin korona i Kryeministrit Spasovski është negativ

Објавено на: 30.04.2020 | 12:04
Категории: Njoftime

Edhe testi i dytë për virusin korona i Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, është negativ. Kryeministri Spasovski, me këtë rast theksoi se është shumë me rëndësi që të gjithë ti respektojmë masat dhe rekomandimet.

Në faqen e tij në Fejsbuk, ku e publikoi këtë lajm, Kryetari i Qeverisë Spasovski rekomandon se është shumë me rëndësi që të gjithë ti respektojnë plotësisht masat dhe rekomandimet dhe se kjo është mënyra e vetme për të kontribuar në shëndetin publik që të krijohen kushte që  jeta të kthehet shpejtë në normalen e re. 

Kryeministri Spasovski falënderoi për përkrahjen dhe apeloi që edhe më tej të kemi kujdes dhe ti respektojmë masat, mbajtjen e maskës mbrojtjëse dhe distancë fizike prej dy metra sepse këto janë masa që mbrojnë shëndetin dhe jetën, prej të cilave varet edhe fitorja e shpejtë në betejën me COVID-19.

Последна прес-конференција

Последна седница

w

Како се шири вирусот?

Како да се заштитам?

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank

Останати вести

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Shtabi kryesor koordinues i krizës, ka dorëzuar kërkesë deri te Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor lidhur me pezullimin e vlefshmërisë së vendimeve të lëshuara për izolim shtëpiak për personat që janë kthyer në Republikën e Maqedonisë së Veriut me test PCR...

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Secili qytetar prej sot mund të kontrollojë nëse është shfrytëzues i kartelës pagesore vendore. Listat e shfrytëzuesve në përputhje me kriteret e përkufizuara me dekretin e Qeverisë janë përpiluar edhe lista përfundimtare është publikuar në ueb-faqen...

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ky vendim është miratuar në bazë të analizës së detajuar për periudhën e deritanishme tremujore, që kur u...