fbpx

A ka të paralajmëruar fluturime çarter për kthimin e qytetarëve tanë nga vendet e huaja?

Објавено на: 28.04.2020 | 15:04
Категории: CPP-al

Deri tani, në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ktheu rreth 3000 qytetarë të cilët u vendosën në karantinë shtetërore. Për kthimin e qytetarëve tanë nga jashtë, deri tani kishte dy thirrje dhe gjithçka kaloi në rend të mirë. Nuk kemi paralajmërime tjera për organizimin e fluturimeve çarter për kthimin e qytetarëve tanë. Apeli jonë është të mbeten aty ku janë me qëllim që të mos rrezikojnë shëndetin e tyre dhe shëndetin e personave tjerë. Në rast se ka raste urgjente, ne atë e zgjidhim nëpërmjet Shtabit kryesor koordinues.

Останати прашања

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank