fbpx

Si i interpretoni njoftimet e OBSH-së lidhur me COVID-10, se më e keqja nuk ka ardhur akoma?

Објавено на: 28.04.2020 | 15:04
Категории: CPP-al

Konsiderojmë se këto janë bazuar në supozimin se virusi nuk do zë zhduket pas valës së parë Megjithatë, ne konsiderojmë se këto përvoja parësore vlerësohen dhe falë tyre numri i pacientëve në të ardhmen do të amortizohet.

Tani, sistemet shëndetësore, jo vetëm te ne, por edhe në botë, janë në nivel më të lartë të gatishmërisë. Konsiderojmë se nuk mund të ketë skenar shumë më të keq, të paktën jo në aspekt të shtypjes së fuqishme mbi sistemin shëndetësor si gjatë valës së parë. Ngadalë po definohen terapitë, por paralelisht  në mënyrë intensive po punohet edhe për gjetjen e vaksinës. 

Останати прашања

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank