fbpx

A duhet qytetarët në mënyrë të obliguar të mbajnë dorëza, si masë për mbrojtje nga COVID-19, gjatë daljes jashtë shtëpisë?

Објавено на: 28.04.2020 | 15:04
Категории: CPP-al

Në rast se jeni të kujdesshëm dhe nuk manipulohet, mbulohet goja dhe hunda dhe nëse lahen duart shpesh – dorezat nuk janë të patjetërsueshme. Tani për tani rekomandojmë vetëm mbajtjen e obligueshme të maskës për mbrojtje. 

Останати прашања

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank