fbpx

A mendohet për metoda alternative gjatë trajtimit me COVID-19, siç është metoda me homeopati?

Објавено на: 28.04.2020 | 15:04
Категории: CPP-al

Mjekësinë tonë e bazojmë në prova. Kjo posaçërisht vlen për pacientët më të rëndë të cilët janë në kujdes intensiv.  Kur ballafaqohemi me shumë komplikime gjatë mjekimit, mbështetemi në përvojat tona. Me metoda tjera alternative – nuk kemi përvojë dhe nga ata e kishim patjetër të jemi veçanërisht të kujdesshëm.

Останати прашања

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank