fbpx

A mund të parashikohet nëse virusi do të zhduket pas pikut të epidemisë?

Објавено на: 28.04.2020 | 15:04
Категории: CPP-al

Edhe pas pikut të epidemisë edhe më tutje do të ketë persona që do të infektohen me COVID-19. Virusi nuk do të zhduket, por me masat restriktive dhe mbrojtëse presim të ketë trend të uljes. Në periudhë të caktuar, pas pikut të epidemisë, planifikojmë të kryejmë skanim të imunitetit të popullatës me qëllim që ti dimensionojmë edhe masat.

Останати прашања

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank