fbpx

Cilat janë pasojat në shëndetin e pacientëve që e kanë kaluar COVID-19

Објавено на: 28.04.2020 | 15:04
Категории: CPP-al

Komplikimet nga virusi COVID-19 janë të ngjashme me pasojat dhe viruset e tjera respiratore – ulja e kapaciteteve funksionale të mushkërive.

Останати прашања

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank