fbpx

Qendra për Shëndet Publik në Veles dhe punkti për mostra punojnë pa probleme

Објавено на: 21.04.2020 | 15:04
Категории: Njoftime | Njoftime

Qendra për Shëndet Publik në Veles vazhdon me punën normale. Në disa media dolën informacione që pretendonin që do të mbyllet punkti për marrjen e mostrave dhe Qendra për Shëndet Publik në Veles, Ministria e Shëndetësisë informon se për të njëjtin vazhdon me punë si deri më tani. Është bërë rotacion i kuadrove nga repartet tjera, përfshirë edhe laborantëve të cilët do ta mbulojnë punën e punktit për marrjen e mostrave.

Gjatë ditës së nesërme, do të kryhen anketa epidemiologjike të një pjese të të punësuarën në QSHP Veles pas së cilës do të dihet numri i të punësuarve që do të jenë në izolim. Në mënyrë shtesë, inspektori nga Shkupi dhe epidemiologë, do të kryhet mbikëqyrje e jashtëzakonshme inspektuese në punën e QSHP Veles, që të përcaktohet nëse respektohen protokollet dhe nëse ka parregullsi në veprim.

Gjatë ditës së sotme po kryhen dhe do të përfundohen anketat epidemiologjike të të gjithë punonjësve në shitoren në Veles, ku u regjistruan persona pozitiv me virusin korona.

Pas marrjes së rezultateve, në rast se Inspektorati Sanitar Shtetëror përcakton se ka nevojë të lëshohet vendim për vetizolim, në harmonizim me atë se sa është numri i të punësuarve që do të shkojnë në izolim, do të miratohet vendim nëse shitorja do të vazhdojë të punojë ose do të mbyllet për një periudhë të caktuar.

Последна прес-конференција

Последна седница

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Nga mbledhja e 69-të e Qeverisë: Me dekret mundësohet që edhe spitalet private të shtrojnë dhe t’u ofrojnë përkujdesje dhe terapi të sëmurëve nga KOVID – 19; Hapen të gjithë kalimet kufitare me zbatim të masave aktive

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 69-të e plotësoi Dekretin me fuqi ligjore për zbatimin e Ligjit për mbrojtje shëndetësore gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, në përputhje me të cilin tani edhe institucionet shëndetësore private, në...

w

Како се шири вирусот?

Како да се заштитам?

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

Останати вести

Qeveria: Ngjarja në Strugë dhe festimi i Ditës së Policisë, janë kërcënim për shëndetin e të gjithë qytetarëve, institucionet urgjentisht ti gjejnë dhe t’i dënojnë përgjegjësit

Qeveria: Ngjarja në Strugë dhe festimi i Ditës së Policisë, janë kërcënim për shëndetin e të gjithë qytetarëve, institucionet urgjentisht ti gjejnë dhe t’i dënojnë përgjegjësit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, ashpër e dënon organizimin e ngjarjes në Strugë të nxitur për shënimin e festës fetare, si dhe organizimin e festimit të Ditës së Policisë në Shkup. Organizimi i këtyre ngjarjeve në kushte pandemie do të thotë, në mënyrë...