fbpx

Qendra për Shëndet Publik në Veles dhe punkti për mostra punojnë pa probleme

Објавено на: 21.04.2020 | 15:04
Категории: Njoftime | Njoftime

Qendra për Shëndet Publik në Veles vazhdon me punën normale. Në disa media dolën informacione që pretendonin që do të mbyllet punkti për marrjen e mostrave dhe Qendra për Shëndet Publik në Veles, Ministria e Shëndetësisë informon se për të njëjtin vazhdon me punë si deri më tani. Është bërë rotacion i kuadrove nga repartet tjera, përfshirë edhe laborantëve të cilët do ta mbulojnë punën e punktit për marrjen e mostrave.

Gjatë ditës së nesërme, do të kryhen anketa epidemiologjike të një pjese të të punësuarën në QSHP Veles pas së cilës do të dihet numri i të punësuarve që do të jenë në izolim. Në mënyrë shtesë, inspektori nga Shkupi dhe epidemiologë, do të kryhet mbikëqyrje e jashtëzakonshme inspektuese në punën e QSHP Veles, që të përcaktohet nëse respektohen protokollet dhe nëse ka parregullsi në veprim.

Gjatë ditës së sotme po kryhen dhe do të përfundohen anketat epidemiologjike të të gjithë punonjësve në shitoren në Veles, ku u regjistruan persona pozitiv me virusin korona.

Pas marrjes së rezultateve, në rast se Inspektorati Sanitar Shtetëror përcakton se ka nevojë të lëshohet vendim për vetizolim, në harmonizim me atë se sa është numri i të punësuarve që do të shkojnë në izolim, do të miratohet vendim nëse shitorja do të vazhdojë të punojë ose do të mbyllet për një periudhë të caktuar.

Последна прес-конференција

Последна седница

w

Како се шири вирусот?

Како да се заштитам?

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank

Останати вести

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Shtabi kryesor koordinues i krizës, ka dorëzuar kërkesë deri te Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor lidhur me pezullimin e vlefshmërisë së vendimeve të lëshuara për izolim shtëpiak për personat që janë kthyer në Republikën e Maqedonisë së Veriut me test PCR...

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Secili qytetar prej sot mund të kontrollojë nëse është shfrytëzues i kartelës pagesore vendore. Listat e shfrytëzuesve në përputhje me kriteret e përkufizuara me dekretin e Qeverisë janë përpiluar edhe lista përfundimtare është publikuar në ueb-faqen...

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ky vendim është miratuar në bazë të analizës së detajuar për periudhën e deritanishme tremujore, që kur u...