fbpx

Ministria e Shëndetësisë me keqardhje të madhe e informoi se ka ndërruar jetë lehona pozitive ndaj Kovid-19 e cila ishte transferuar në Klinikën Infektive

Објавено на: 09.04.2020 | 11:04
Категории: Njoftime | Njoftime

Ministria e Shëndetësisë me keqardhje të madhe e informoi opinionin se para pak çastesh vdiq lehona pozitive ndaj Kovid-19 nga Kumanova në moshën 27-vjeçare.ТAjo më 30 mars në Klinikën për Gjinekologji dhe Akusheri në Shkup lindi një djalë, negativ ndaj virusit.

Lehona u transferua në Klinikën Infektive më 31 mars për shkak të pasqyrës klinike të përkeqësuar dhe frymëmarrjes së vështirësuar. Edhe krahas angazhimit të mjekëve, zhvillimi i shpejtë dhe agresiv i sëmundjes ishte fatal.

Klinika për Gjinekologji dhe Akusheri, informoi se, siç thekson, foshnja është në gjendje të mirë, akoma është në trajtim intensiv dhe nën mbikëqyrje të vazhdueshme të ekipit të klinikës.

Последна прес-конференција

Последна седница

w

Како се шири вирусот?

Како да се заштитам?

Преземете ја „Koronavirus MK“ апликацијата и добивајте ги сите последни информации и известувања директно на вашиот мобилен телефон или таблет. 

Get it on Google Play

blank

Останати вести

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Të gjitha aktivitetet pas vendimit të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për periudhën nga 13.06.2020 deri në 25.06.2020 të qershorit të këtij viti për persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe izolim shtëpiak dhe persona në karantinë shtetëror

Shtabi kryesor koordinues i krizës, ka dorëzuar kërkesë deri te Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor lidhur me pezullimin e vlefshmërisë së vendimeve të lëshuara për izolim shtëpiak për personat që janë kthyer në Republikën e Maqedonisë së Veriut me test PCR...

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Kontrollo ne www.kupuvamdomasno.gov.mk

Secili qytetar prej sot mund të kontrollojë nëse është shfrytëzues i kartelës pagesore vendore. Listat e shfrytëzuesve në përputhje me kriteret e përkufizuara me dekretin e Qeverisë janë përpiluar edhe lista përfundimtare është publikuar në ueb-faqen...

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ky vendim është miratuar në bazë të analizës së detajuar për periudhën e deritanishme tremujore, që kur u...