Нови случаи Заболени Излечени Активни Починати Тестови Ден Вкупно тестови
89 2315 1569 606 140 727 01.06 30,302

Të rejat e fundit

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Prej sot tërësisht ndalon të vlejë Vendimi për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes së qytetarëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ky vendim është miratuar në bazë të analizës së detajuar për periudhën e deritanishme tremujore, që kur u...

Nga mbledhja e 56-të e Qeverisë: Ndalesë për lëvizje të dielën, më 24 maj, fillon në orën 11:00 dhe do të zgjasë deri të martën, 26 maj; Karantina e obligueshme shtetërore për personat që vijnë nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

Nga mbledhja e 56-të e Qeverisë: Ndalesë për lëvizje të dielën, më 24 maj, fillon në orën 11:00 dhe do të zgjasë deri të martën, 26 maj; Karantina e obligueshme shtetërore për personat që vijnë nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e sotme të 56-të e plotësoi Vendimin për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes në tërë territorin e shtetit, me të cilin përcaktohet ndalesa për lëvizje të popullatës dhe automjeteve për transport publik,...

MBROHU NGA KORONAVIRUS

Ta parandalojmë së bashku përhapjen e virusit.
Aktivizo tani aplikacionin!

Statistikat e koronavirusit

Masat e Qeverisë për mbrojtje nga COVID-19

Pyetje që parashtrohen shpesh

Ndjeni simptome?

Telefononi menjëherë mjekun tuaj amë ose në qendrën më të afërt për shëndet publik.

0800 002 03

Call qendër nacionale për informim

Mëso më shumë

COVID-19 është sëmundje e shkaktuar nga SARS-CoV-2 virusi

Mëso më shumë COVID-19 është sëmundje e shkaktuar nga SARS-CoV-2 virusi.

Virusi është shkaktar i sëmundjes respiratore akute.Transmetimi nga personi në person është i mundshëm, përmes prekjes dhe pikave të imëta (teshtimës, kollës dhe të ngjashme).

Përvojat e para tregojnë se personat më të moshuar dhe personat me sëmundje kronike janë më shumë të rrezikuar prej komplikimeve dhe formave të rënda të sëmundjes. Periudha e inkubacionit të virusit është më së shumti 14 ditë, në të cilin personat e infektuar nuk shfaqin simptome, por mund ta transmetojnë virusin te persona të tjerë.