fbpx

Побарај помош или пријави нерегуларности

Изберете од листата подолу за што би сакале помош, како да пријавите нерегуларност или како да пријавите непочитување на мерките за превенција на ширењето на КОВИД-19.
blank

Пријави симптоми

blank

Побарај психолошка поддршка

blank

Побарај информации за економските мерки

blank

Пријави лице во изолација на кое му требаат намирници

blank

Пријави прекршување на самоизолација

blank

Пријави субјект кој не ги почитува мерките

0800 002 03

Национален call центар за информирање